×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles op set Doctor Who

  Kroonprins doet imitatie van personage

  Prins Charles op set Doctor Who

  Prins Charles en zijn vrouw Camilla hebben woensdag een bezoek gebracht aan de set van de Britse tv-serie Doctor Who in Wales. Het prinselijke paar ontmoette in de BBC-studio Roath Lock onder andere de schrijver van de serie, Steven Moffat, en de huidige hoofdrolspeler Matt Smith. Dat meldt de BBC.

  Het bezoek maakte onderdeel uit van de zomertour van Charles en Camilla door Wales en was ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de iconische Britse scifi-serie. De kroonprins imiteerde in de studio zelfs een van de personages, waarop Moffat besloot Charles een rol aan te bieden.

  De scenarioschrijver vertelde de BBC: “Ik heb nog nooit eerder nagedacht over een ontmoeting tussen de Doctor en het koningshuis, maar prins Charles’ poging een Dalek te imiteren was geweldig. Er ligt een rol voor hem klaar als hij hem wil hebben.”

  4 juli 2013 - 10:16