×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles: interessante beslissing Beatrix

  Prins Charles: interessante beslissing Beatrix

  Prins Charles heeft geboeid gekeken naar de toespraak van koningin Beatrix waarin zij aankondigde afstand te doen van de troon. “De prins vindt het een hele interessante beslissing”, zei een bron nabij het Britse hof tegen de Daily Telegraph.Eerder dit jaar lachte de 64-jarige prins de vraag van een journalist weg of hij niet ongeduldig aan het worden is. “Ongeduldig? Ik? Dat is nog al iets om te suggereren”, lachte de prins. “Ja, natuurlijk ben ik dat. Zometeen krijg ik er geen tijd meer voor.”

  Koningin Elizabeth liet onlangs nog weten dat ze voorlopig niet van plan is om haar ambt over te dragen.

  30 januari 2013 - 13:24