Placeholder

Prins Charles: baby kan ‘ieder moment’ komen

Voor Koningin Elizabeth II maakt het geslacht van de baby William en Kate niet zoveel uit. 'Het maakt me niet echt uit.' zei ze. Ze heeft namelijk wel wat anders aan haar hoofd. 'Ik hoop dat het snel komt, want ik ga op vakantie!'

Voor Koningin Elizabeth II maakt het geslacht van de baby William en Kate niet zoveel uit. ‘Het maakt me niet echt uit.’ zei ze. Ze heeft namelijk wel wat anders aan haar hoofd. ‘Ik hoop dat het snel komt, want ik ga op vakantie!’

Prins Charles werkt dezer dagen dapper zijn agenda af. Hij bezoekt deze week Cornwall en Devon, samen met Camilla die woensdag haar 66ste verjaardag viert. Maar de aandacht van de prins voor vissers en surfers valt in het niet bij de aandacht die publiek en media hebben voor de aanstaande geboorte van zijn eerste kleinkind.

Charles denkt dat dat zijn schoondochter ‘ieder moment’ kan bevallen, terwijl Camilla meent dat de baby deze week zal komen. Volgens Daily Mail verblijven de aanstaande ouders William en Kate op dit moment bij Kate’s ouders in Bucklebury, een dorpje buiten Londen. Daar in huis is het een stuk koeler dan in het tijdelijke verblijf van het paar bij Kensington Palace.

Voor het St Mary’s ziekenhuis in Londen houdt de wereldpers ondertussen al 17 dagen de wacht in de hoop en verwachting een glimp op te vangen van Kate wanneer ze daar naar binnen gaat voor de bevalling. Of anders tenminste een kans te hebben haar te zien na de geboorte van de prins of prinses van Cambridge, zoals de titel van de boreling zal luiden.