×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles als weerman

  Het wordt winderig

  Tijdens een bezoekje aan BBC Schotland waagt prins Charles zich aan een openbare screentest. Alsof hij nooit anders heeft gedaan leest hij nonchalant het weerbericht voor dat de redactie voor hem op de autocue heeft gezet. Schotse koninklijke verblijven zijn daarom speciaal voor deze uitzending - tot hilariteit van de prins - in het weerbericht verwerkt.


  10 mei 2012 - 16:35