×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles als weerman

  Het wordt winderig

  Tijdens een bezoekje aan BBC Schotland waagt prins Charles zich aan een openbare screentest. Alsof hij nooit anders heeft gedaan leest hij nonchalant het weerbericht voor dat de redactie voor hem op de autocue heeft gezet. Schotse koninklijke verblijven zijn daarom speciaal voor deze uitzending - tot hilariteit van de prins - in het weerbericht verwerkt.


  10 mei 2012 - 16:35