×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Carlos verleent aanstaande schoonzus titel

  Viktória's vader won gouden medaille Olympische Spelen

  Prins Carlos verleent aanstaande schoonzus titel

  Prins Carlos heeft, in zijn hoedanigheid van zijn positie als Hoofd van het Huis Bourbon-Parma, aan Viktória Cservenyak - de verloofde van zijn broer prins Jaime - een titel verleend. Dat wordt onthuld in de nieuwe uitgave van Royalty, die woensdag is verschenen. Viktória gaat vanaf nu ook door het leven als de gravin van Montizón. Deze historische titel werd door de voorouders van prins Carlos gevoerd. Het is zijn familie gebruikelijk dat de leden een 'titre de courtoisie' (hoffelijkheidstitel) voeren. Na haar huwelijk zal Viktória zich bovendien, volgens het hoffelijkheidsprincipe, Hare Koninklijke Hoogheid prinses Viktória de Bourbon de Parme mogen noemen.


  Jaime en Viktória hebben elkaar zo'n jaar geleden leren kennen en de twee trouwen op 5 oktober met elkaar in Apeldoorn.Viktória's meisjesnaam is afkomstig uit Hongarije, waar ze in 1982 in Boedapest werd geboren. Haar vader Tibor was behalve arts nucleaire geneeskunde ook professioneel waterpoloër. Hij won met het Hongaarse team zilver op de Olympische Spelen in 1972 en goud in 1976. In de nieuwe editie van Royalty leest u meer over de toekomstige echtgenote van prins Jaime.

  21 augustus 2013 - 16:10