×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Carlos spreekt Italiaanse president

  Napolitano en Carlos ontmoetten elkaar in Paleis van Beatrix

  Afgelopen week was president Napolitano in Nederland. Hij bezocht het land koningin Beatrix voor een staatsbezoek. Behalve ontmoetingen met de regering en een aantal uitstapjes, werd er nog een andere bijzondere ontmoeting in het paleis gepland. Prins Carlos, de hertog van het Italiaanse Parma en Piacenza, ontmoette de president ten paleize. 'Een privéontmoeting in het paleis in Den Haag', zo wordt het omschreven door de entourage van prins Carlos.


  Het doel was om de banden tussen het Huis Bourbon-Parma en de Italiaanse president aan te halen. Er werden diverse onderwerpen besproken, zoals het belang van de culturele identiteit van de verschillende gemeenschappen, solidariteit tussen de diverse Italiaanse regio's, duurzaamheid en ook de activiteiten van het Huis Bourbon-Parma in Italië.

  29 oktober 2012 - 17:12