×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Carlos niet naar boomfeestdag

  Hertog van Parma niet op tijd terug uit Vaticaan

  Prins Carlos laat de Nationale Boomfeestdag aan zich voorbij gaan. De zoon van prinses Irene zou de 57e editie van het evenement woensdag openen in Leeuwarden. Maar hij is persoonlijk uitgenodigd om de dag ervoor bij de inauguratie van paus Franciscus te zijn.


  Mede daardoor kan Carlos niet op tijd terug zijn voor de opening van de Boomfeestdag, zo liet de organisatie zondag weten. Het was de bedoeling dat de prins de eerste zogeheten Koningsboom zou aanbieden aan de burgemeester van Leeuwarden. Voor de aanstaande troonswisseling zijn speciale Koningslindes geteeld.

  De voorzitter van de Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen en de voorzitter van de Boomfeestdag nemen de plaats van Carlos in.

  18 maart 2013 - 07:29