×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Carlos naar uitvaart Otto von Habsburg

  Bourbon-Parmes naar bijzetting zoon keizer Oostenrijk

  Prins Carlos de Bourbon de Parme woont met zijn vrouw prinses Annemarie zaterdag de uitvaart van Otto von Habsburg-Lotharingen in Wenen bij. De Rijksvoorlichtingsdienst heeft dat bekend gemaakt. Ook jongere broer prins Jaime gaat mee naar Oostenrijk, waar Von Habsburg in de Kapucijnercrypte wordt bijgezet bij zijn voorvaderen. Ook zijn vrouw wordt daar op deze dag bijgezet en zo herenigd als paar.


  De oudste zoon van de laatste Oostenrijkse keizer overleed op 4 juli in zijn woning in Pöcking in Duitsland. Hij werd 98 jaar.

  Foto: Otto von Habsburg met portretten van zijn familieleden.

  11 juli 2011 - 16:27