×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Carlos en prinses Annemarie verwachten tweede kindje

  "Wij zijn enorm blij en dankbaar"

  Prins Carlos en prinses Annemarie verwachten tweede kindje

  Prinses Annemarie de Bourbon de Parme is in blijde verwachting. Dat hebben zij en prins Carlos 'met grote vreugde' aan Royalty laten weten. 'Wij zijn enorm blij en dankbaar dat wij onze dochter Luisa een broertje of zusje kunnen geven,' aldus de prins en de prinses. De zwangerschap verloopt voorspoedig en prinses Annemarie is eind november van dit jaar uitgerekend. Hun eerste kindje, Luisa Irene, werd op 9 mei 2012 in het Haagse Bronovo-ziekenhuis geboren. Het paar trouwde in juni 2010 voor de wet in Wijk bij Duurstede en in november datzelfde jaar in Brussel voor de kerk.


  Carlos en Annemarie zijn behalve lid van de Nederlandse koninklijke familie ook Hertog en Hertogin van Parma en Piacenza. Hun familie is in 1996 ingelijfd in de Nederlandse adel met het predicaat Koninklijke Hoogheid. In het dagelijks leven is Annemarie werkzaam op de Haagse redactie van de NOS.

  30 mei 2013 - 18:40