×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Andrew abseilt van hoogste gebouw

  Zoon koningin Elizabeth springt voor goed doel

  ‘Ik ga niet eens zeggen of het een eitje was of niet. Ik ga dit nooit meer doen.’ Prins Andrew sprong vandaag als eerste, samen met een veertigtal anderen, van The Shard, Europa’s hoogste gebouw. Gezamenlijk abseilden ze van het 310 meter hoge gebouw. ‘Ik moet toegeven, het moeilijkste gedeelte was de trap oplopen.’ Donateurs sponsorden de prins met zo’n € 3,5 ton voor Outward Bound Trust en de Royal Marines Charitable Trust Fund. Vooral dat laatste doel lag de prins na aan het hart, als voormalig helikopterpiloot in de Falklandoorlog.

  3 september 2012 - 17:17