×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Andrew abseilt van hoogste gebouw

  Zoon koningin Elizabeth springt voor goed doel

  ‘Ik ga niet eens zeggen of het een eitje was of niet. Ik ga dit nooit meer doen.’ Prins Andrew sprong vandaag als eerste, samen met een veertigtal anderen, van The Shard, Europa’s hoogste gebouw. Gezamenlijk abseilden ze van het 310 meter hoge gebouw. ‘Ik moet toegeven, het moeilijkste gedeelte was de trap oplopen.’ Donateurs sponsorden de prins met zo’n € 3,5 ton voor Outward Bound Trust en de Royal Marines Charitable Trust Fund. Vooral dat laatste doel lag de prins na aan het hart, als voormalig helikopterpiloot in de Falklandoorlog.

  3 september 2012 - 17:17