×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Albert viert carnaval

  Prins van Monaco feest met zonnebril en hoed

  Prins Albert viert carnaval

  Prins Albert II van Monaco vermaakt zich prima in Brazilië. Zondagavond (lokale tijd) vierde hij in Rio de Janeiro carnaval door met leden van sambaverenigingen een dansje te wagen. In de zogenaamde Sambódromo van Rio, een soort stadion waar verschillende sambascholen tijdens het jaarlijkse carnaval in een parade om de hoofdprijs swingen, danste de prins met zonnebril en hoed op vrolijk mee.

  Vrijdag werd de vorst al gefilmd toen hij met lokale mensen op straat de samba danste. De avond daarop was hij aanwezig bij een carnavalsbal in een luxe hotel, weet de Royal Correspondent.

  Er is ook plek voor serieuze zaken op prins Alberts agenda in Brazilië. Zo bezocht hij vrijdag een tehuis voor kansarme kinderen.

  11 februari 2013 - 12:47