×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Albert verschuift trouwdag

  Festiviteiten een weekje eerder

  De 52-jarige prins Albert II van Monaco en zijn verloofde Charlene Wittstock schuiven hun trouwdag een week naar naar voren. Ze hebben hiervoor gekozen vanwege een bijeenkomst van het Internationaal Olympisch Comité. Eigenlijk zou het huwelijk op 8 juli plaatsvinden, maar het paar stapt nu op 2 juli met elkaar in het huwelijkbootje. Dat heeft het Monegaskische hof bekendgemaakt.


  Het paar is van plan de ‘olympische familie’ voor hun huwelijk uit te nodigen. Vanwege de IOC bijeenkomst zouden vele vrienden, waaronder Willem-Alexander misschien verstek laten gaan. Ook wil Albert graag dat de eerste buitenlandse reis van prinses Charlene naar Zuid-Afrika is, omdat zij hier vandaan komt. 

  Charlene beseft dat haar leven compleet zal veranderen na het huwelijk met prins Albert van Monaco volgende zomer. Dit vertelde ze onlangs in een interview met France 2: “Ik ben opgetogen, niet bang. Ik denk dat ik er klaar voor ben.” Ook kan het paar niet wachten een gezin te stichten: “We willen een gezin stichten. We hebben de tijd genomen om deze belangrijke beslissing te nemen.”

  2 augustus 2010 - 11:09