×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Albert reist naar Afrika

  Staatsbezoek naar Mali, bezoek aan Burkina Fas

  Prins Albert verblijft deze week in Afrika, zonder zijn vrouw Charlène, en nog wel in twee van de armste landen. De vorst van Monaco brengt op dit moment een staatsbezoek aan Mali. President Touré van Mali was afgelopen oktober nog in het Prinsdom voor een officieel bezoek.
  Eén van de programmaonderdelen voor Albert is het bezoeken van een Olympisch Sportcentrum en andere voorzieningen die mede met steun uit Monaco zijn opgezet. Al zes jaar wordt Mali vanuit Monaco geholpen, met name op het gebied van gezondheid en onderwijs. Daardoor worden nu zo’n 16.000 Malinezen gesteund. Ook gaat prins Albert in Mali een consulaat openen van Monaco.

  In Burkina Faso gaat de prins onder meer naar projecten waar de Prince Albert II of Monaco Foundation, Mission Enfance en het Monegaskisch Bureau van Internationale Samenwerking actief zijn.

  14 februari 2012 - 12:56