×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Princely Wedding’ in Oostenrijk

  Huwelijk in Huis Sayn-Wittgenstein-Sayn

  Afgelopen weekend was er opnieuw een huwelijk met een koninklijk tintje. Prins Louis (Ludwig) zu Sayn-Wittgenstein-Sayn huwde zaterdag met gravin Philippa Spannocchi. Bruidegom Louis arriveerde een uur voor de ceremonie begon, vergezeld door zijn broers, erfprins Heinrich en prins Peter. Hun grootmoeder, douairière Marianne, verscheen aan de hand van haar jongste zoon, prins Peter, samen met de ouders van de bruidegom, vorst Alexander en vorstin Gabriela. In een cabriolet kwam de bruid met haar vader aan bij de kerk.


  Eerder dit jaar vormde de rode salon van Slot Sayn het decor van het burgerlijk huwelijk, maar nu vond in de St. Jacobskerk in Ohrbach, Oostenrijk het kerkelijk huwelijk plaats. De bruid komt daarvandaan en was met haar familie woonachtig op kasteel Sprinzenstein. Op datzelfde kasteel vond deze dag de receptie plaats. Volgend weekend is er opnieuw een huwelijk in de wereld van royals. Hekkensluiter van het royal-wedding-season is dat van Georg Friedrich, prins van Pruisen, prins van Oranje, hoofd van het huis Hohenzollern. Hij trouwt zaterdag in Potsdam met prinses Sophie van Isenburg. Onze eigen prins van Oranje is daarbij níet aanwezig.

  22 augustus 2011 - 17:00