×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • President Mali naar Nederland

  Galadiner voor Malinees presidentspaar

  De president van Mali, Amadou Toumani Touré, en zijn vrouw brengen van dinsdag 29 november tot en met donderdag 1 december een officieel bezoek aan Nederland. Door de koningin en premier worden ze ontvangen op Paleis Noordeinde in Den Haag, waar aan de achterzijde de erewacht klaar zal staan voor inspectie door de president. Na een audiëntie biedt de koningin het paar 's avonds een galadiner aan. President Touré gaan woensdag 30 november op bezoek bij Villa Eikenhorst, waar hij een onderhoud heeft met prinses Máxima over financial inclusion. Later die dag geeft Touré een lezing aan het International Institute of Social Studies over democratiseringsprocessen in Afrika. Daar zal de koningin bij aanwezig zijn. Donderdagochtend neemt het paar afscheid van de koningin, waarna ze nog het land in gaan om projecten te bezoeken.


  22 november 2011 - 11:34