×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • President laat Beatrix in de kou staan

  Vijftien minuten onnodig koukleumen voor koningin

  Koningin Beatrix stond vanochtend bij het Koninklijk Paleis te Amsterdam te koukleumen. Keurig op tijd, zoals altijd en zoals ze het graag bij anderen ziet, stapte ze naar buiten om haar gast te verwelkomen. De erewacht stond al lange tijd klaar, maar om stipt half elf op dinsdagochtend was er geen Turkse president te zijn. President Gül liet een kwartier op zich wachten bij de officiële aankomst van het staatsbezoek. Niet omdat zijn vliegtuig vertraging had, want gisteren kwam het echtbaar Gül al aan op de luchthaven van Schiphol, waarna ze de Keukenhof bezochten en een rondvaart maakten door de Amsterdamse grachten. Eenmaal gearriveerd werd het presidentspaar verwelkomd bij het Paleis op de Dam, dat voor het eerst sinds vele jaren weer centraal staat bij een inkomend staatsbezoek. Dinsdagavond vindt er ook het staatsbanket plaats dat koningin Beatrix de Turkse president aanbiedt.

  17 april 2012 - 16:46