×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Premier Rutte op visite bij Willem-Alexander

  Het eerste wekelijkse gesprek

  Premier Rutte op visite bij Willem-Alexander

  Koning Willem-Alexander heeft vandaag voor het eerst als staatshoofd het wekelijkse gesprek gehad met de minister-president. Op Paleis Noordeinde ontving hij premier Mark Rutte.
  Het is de eerste volledige werkweek voor de nieuwe koning die morgen het gerenoveerde ministerie van Defensie, het zogeheten Plein-Kalvermarktcomplex, in Den Haag opent.

  13 mei 2013 - 16:54