×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Premier Rutte op visite bij Willem-Alexander

  Het eerste wekelijkse gesprek

  Premier Rutte op visite bij Willem-Alexander

  Koning Willem-Alexander heeft vandaag voor het eerst als staatshoofd het wekelijkse gesprek gehad met de minister-president. Op Paleis Noordeinde ontving hij premier Mark Rutte.
  Het is de eerste volledige werkweek voor de nieuwe koning die morgen het gerenoveerde ministerie van Defensie, het zogeheten Plein-Kalvermarktcomplex, in Den Haag opent.

  13 mei 2013 - 16:54