×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Postzegels voor jarige Mathilde

  Bpost trakteert prinses op eigen zegel

  Postzegels voor jarige Mathilde

  Tot 1999 was Mathilde een onbekende. Daarna werd ze bekend als de verloofde van prins Filip, de Belgische kroonprins, waarmee ze later dat jaar trouwde. Sindsdien staat ze in de spotlights. Zondag wordt de prinses veertig en daarom zal ze extra in het zonnetje worden gezet. Zo 'kreeg' ze al een boek, 'Prinses Mathilde - De eerste veertig jaren' en ook het postbedrijf zet haar in de kijker. Bpost geeft namelijk, daags na haar veertigste verjaardag, postzegels uit met haar beeldtenis erop.


  Een fotoserie ter gelegenheid van de verjaardag van Mathilde viel minder in de smaak. Daarvan wordt publiekelijk in twijfel getrokken hoezeer de fotograaf photoshopkunsten heeft gebruikt om de foto's er beter te laten uitzien. De fotograaf ontkent dit, maar beweert geavanceerde lichttechnieken te hebben gebruikt.

  17 januari 2013 - 09:15