×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Positieve reacties op jurk Máxima

  Geen woorden voor, schitterend...

  Positieve reacties op jurk Máxima

  De jurk die koningin Máxima draagt bij de inhuldiging roept op Twitter en Facebook veel positieve reacties op. Ze draagt een jurk en cape in royal blue, ontworpen door Jan Taminiau, en een gouden tiara die in opdracht van koning Willem III is gemaakt voor zijn vrouw koningin Emma. Ontwerper Jan Taminiau werd overstelpt door complimenten. ‘Geen woorden voor’, ‘Schitterend!’, ‘Adembenemend’, ‘Wow’ en ‘Een koningin waardig’, zijn enkele van de reacties op de foto. Ook op Twitter was er volop lof. @BabicheRoof zegt: ‘Wat ziet Koningin Máxima er toch mooi uit!#jurk#makeup#wauw!’. ‏@mariejosevdbergis is ook enthousiast: ‘Mooi zeg Máxima in Jan Taminiau!!#troon#jurk’. Een ander twittert: ‘prachtig en waanzinnig mooi plaatje: de#jurk van Maxima, de koningsmantel en de hele stoet #prachtenpraal’.

  30 april 2013 - 15:05