×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Positieve reacties op jurk Máxima

  Geen woorden voor, schitterend...

  Positieve reacties op jurk Máxima

  De jurk die koningin Máxima draagt bij de inhuldiging roept op Twitter en Facebook veel positieve reacties op. Ze draagt een jurk en cape in royal blue, ontworpen door Jan Taminiau, en een gouden tiara die in opdracht van koning Willem III is gemaakt voor zijn vrouw koningin Emma. Ontwerper Jan Taminiau werd overstelpt door complimenten. ‘Geen woorden voor’, ‘Schitterend!’, ‘Adembenemend’, ‘Wow’ en ‘Een koningin waardig’, zijn enkele van de reacties op de foto. Ook op Twitter was er volop lof. @BabicheRoof zegt: ‘Wat ziet Koningin Máxima er toch mooi uit!#jurk#makeup#wauw!’. ‏@mariejosevdbergis is ook enthousiast: ‘Mooi zeg Máxima in Jan Taminiau!!#troon#jurk’. Een ander twittert: ‘prachtig en waanzinnig mooi plaatje: de#jurk van Maxima, de koningsmantel en de hele stoet #prachtenpraal’.

  30 april 2013 - 15:05