×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Portret van Kate

  Cadeau voor William's 30ste verjaardag

  Verrassing! Als William deze zomer 30 jaar wordt, krijgt hij een portret van zijn vrouw, zo weet de London Standard al te verklappen. De kunstenares die William en Harry samen portretteerde, zou de opdracht hebben gekregen om nu Kate op doek te gaan vereeuwigen. Nicky Philipps maakte in 2010 een schilderij van de twee prinsen, die een moment relaxen terwijl ze in vol ornaat gekleed zijn.

  Kate werd onlangs gezien toen ze het atelier van Philipps verliet. Volgens de Britse krant is het prins Charles die het schilderij cadeau gaat doen aan prins William voor zijn dertigste verjaardag in juni. De kunstenares wil er niet op reageren, want ze praat niet over wie bij haar in de studio komen om te posren. Maar ze heeft al wel gezegd het geweldig te vinden als ze de hertogin van Cambridge zou mogen portretteren. Maar: ‘Mooie mensen zijn altijd moeilijker. Met symmetrische gezichten is het altijd moeilijker. Het is bijna onmogelijk om zoiemand genoeg recht te doen,’ vertelde ze eerder al.
  Over het bezoek van Kate aan het atelier wil Clarence House niets zeggen. ‘Van tijd tot tijd worden er privéopdrachten uitgegeven, maar we hebben daar geen commentaar op.’

  12 maart 2012 - 14:29