×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Poetin slechts enkele uren in Nederland

  President Poetin brengt bliksembezoek aan Beatrix en Rutte

  Poetin slechts enkele uren in Nederland

  De Russische president Vladimir Poetin is op 8 april maar enkele uren in Nederland. Dat blijkt uit het programma voor het bliksembezoek dat de Rijksvoorlichtingsdienst woensdag bekendmaakte.

  Poetin komt op uitnodiging van koningin Beatrix naar Amsterdam om daar in het Hermitage museum het startsein te geven voor het Nederland-Rusland Jaar 2013. Na de openingsbijeenkomst bekijken koningin en president de expositie over de ‘bevlogen tsaar’ Peter de Grote die onlangs is geopend door prins Willem-Alexander.

  Poetin neemt dan afscheid van de koningin en begint aan het zakelijk deel van zijn visite. In het Scheepvaartmuseum praat hij met minister-president Mark Rutte en een aantal ministers alvorens hij aanschuift voor een werkdiner met vertegenwoordigers van het Nederlandse en Russische bedrijfsleven. Die nemen eerder op de middag deel aan een seminar in de Beurs van Berlage.

  President Poetin, die in november 2005 al eens op staatsbezoek was in Nederland, vertrekt na het eten meteen weer uit Nederland. Het Nederland-Ruslandjaar is een initiatief van de Russen die daarmee de eeuwenoude banden en samenwerking in het zonnetje willen zetten en verbreden en verdiepen.

  20 maart 2013 - 15:41