×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Poetin maandag even in Nederland

  Derde en laatste officiële ontmoeting met Beatrix

  Poetin maandag even in Nederland

  De Russische president Vladimir Poetin kan maandagmiddag persoonlijk afscheid nemen van koningin Beatrix die over 3 weken afstand doet van de troon. Poetin is enkele uren in Nederland, onder meer om samen met de koningin in Amsterdam het Nederland-Ruslandjaar in te luiden. Het is de derde keer dat koningin en president elkaar officieel ontmoeten.

  Vladimir Poetin kwam in 2005 al eens op staatsbezoek naar Nederland. Hij nam toen een kijkje bij het Tsaar Peterhuisje in Zaandam en bezocht het Internationaal Gerechtshof in Den Haag. Dit keer blijft hij in Amsterdam, waar hij in het Hermitage de tentoonstelling over Peter de Grote bezoekt alvorens in het Scheepvaartmuseum zaken te gaan doen met minister-president Mark Rutte en vertegenwoordigers van het Nederlandse bedrijfsleven.

  Poetin was in juni 2001 ook gastheer van koningin Beatrix toen die samen met prins Willem-Alexander op staatsbezoek ging in Rusland. Die visite was al 3 jaar eerder gepland, nog onder het bewind van Poetins voorganger Boris Jeltsin. Maar diens broze gezondheid was reden om het voorgenomen bezoek uit te stellen. Poetin op zijn beurt moest in 2002 zijn tegenbezoek op de lange baan schuiven vanwege een gijzelingsactie van Tsjetsjenen in eigen land.

  Het bezoek van Vladmir Poetin is geen staatsbezoek, maar een ‘gewone’ eendaagse visite zoals ook het bezoek dat Poetins voorganger Dimitri Medvedev dat in 2009 aan Nederland bracht voor de opening van de Hermitage.

  8 april 2013 - 09:30