×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Pinguïns vernoemd naar prins William en Kate

  Ook zij verwachten deze zomer een baby

  Pinguïns vernoemd naar prins William en Kate

  Twee pinguïns in het Sea Life Aquarium in Londen zijn vernoemd naar prins William en zijn zwangere vrouw Kate. Volgens Hello Magazine hebben de beestjes niet alleen hun namen gemeen met de hertog en hertogin van Cambridge. De pinguïns verwachten in de zomer een baby-pinguïn.

  William is vier jaar oud en Kate is zes jaar. De website schrijft dat de twee hun nestje goed bewaken. “We waren heel blij toen we erachter kwamen dat Kate vorige week een ei had gelegd. En drie dagen later legde ze er nog een”, zo laat een medewerker van het dierenpark weten.

  De pinguïns zijn pas twee jaar in Londen. “En dit is al hun tweede paartijd. Dus we vinden het heel spannend. Het is nu afwachten of de eitjes levensvatbaar zijn.”

  15 mei 2013 - 15:08