×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Pieter van Vollenhoven succesvol geopereerd

  Man prinses Margriet kreeg ICD ingebracht

  Pieter van Vollenhoven succesvol geopereerd

  Pieter van Vollenhoven is donderdag met succes geopereerd in het Universitair Medisch Centrum in Utrecht. Er is een ICD (Implanteerbare Cardioverter Defibrillator) ingebracht, maakte de Rijksvoorlichtingsdienst vrijdag bekend.Van Vollenhoven was de afgelopen dagen voor onderzoek op de afdeling cardiologie. Daar bleek dat een hartkamer te weinig druk leverde en dat er sprake was van hartritmestoornissen.

  Van Vollenhoven (73) was woensdag in het ziekenhuis opgenomen nadat hij voor de tweede keer in korte tijd een longontsteking had gekregen en bij een eerste onderzoek beginnend hartfalen was geconstateerd. De verwachting is dat Van Vollenhoven vrijdag nog naar huis mag.

  15 februari 2013 - 13:43