×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Pieter van Vollenhoven succesvol geopereerd

  Man prinses Margriet kreeg ICD ingebracht

  Pieter van Vollenhoven succesvol geopereerd

  Pieter van Vollenhoven is donderdag met succes geopereerd in het Universitair Medisch Centrum in Utrecht. Er is een ICD (Implanteerbare Cardioverter Defibrillator) ingebracht, maakte de Rijksvoorlichtingsdienst vrijdag bekend.Van Vollenhoven was de afgelopen dagen voor onderzoek op de afdeling cardiologie. Daar bleek dat een hartkamer te weinig druk leverde en dat er sprake was van hartritmestoornissen.

  Van Vollenhoven (73) was woensdag in het ziekenhuis opgenomen nadat hij voor de tweede keer in korte tijd een longontsteking had gekregen en bij een eerste onderzoek beginnend hartfalen was geconstateerd. De verwachting is dat Van Vollenhoven vrijdag nog naar huis mag.

  15 februari 2013 - 13:43