×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Pieter van Vollenhoven schrijft memoires

  In november verschijnt boek van Margriet's man

  Prof.mr. Pieter van Vollenhoven heeft in de afgelopen tijd zijn memoires geschreven. In november moeten zijn verhalen in boekvorm verschijnen. De man van prinses Margriet blikt hierin terug op zijn werkzame leven. Daarbij zullen zonder twijfel ook zijn werkzaamheden als voorzitter van de Onderzoeksraad voor Veiligheid aan bod komen. 

  Het is niet voor het eerst dat er een boek van Pieter van Vollenhoven verschijnt. Precies drie jaar eerder verscheen een fotoboek van Van Vollenhoven met eigen werk. Dat was ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan van het Fonds Slachtofferhulp, waarvan de enige burger in het Koninklijk Huis destijds de oprichter was.

  20 september 2012 - 14:56