×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Pieter van Vollenhoven naar Volkel

  Van Vollenhoven zaterdag naar demonstraties vliegbasis

  Pieter van Vollenhoven naar Volkel

  Bezoekers van de Luchtmachtdagen op vliegbasis Volkel kunnen zaterdag Pieter van Vollenhoven tegen het lijf lopen. Van Vollenhoven is dan present in Volkel, kondigde de Rijksvoorlichtingsdienst aan.


  Zaterdag en zondag opent de vliegbasis haar deuren. Het publiek kan kennismaken met de luchtmacht, haar personeel ontmoeten en materieel aanschouwen. Teams uit binnen- en buitenland verzorgen vliegdemonstraties met vliegtuigen en helikopters.

  Van Vollenhoven is reservekolonel van de Koninklijke Luchtmacht en is adjudant in buitengewone dienst. Dit jaar viert de Koninklijke Luchtmacht dat de militaire luchtvaart in Nederland 100 jaar oud is. De Luchtmachtdagen vormen een hoogtepunt in dit jubileumjaar.

  14 juni 2013 - 12:14