×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Pieter van Vollenhoven met pensioen

  Pieter van Vollenhoven stapt per februari volgend jaar op als voorzitter van de Onderzoeksraad voor Veiligheid. De sollicitatieprocedure voor zijn opvolger is zaterdag begonnen. Dat heeft woordvoerder Fred Sanders van de onderzoeksraad maandag gezegd. 


  ‘Het is wettelijk gezien niet mogelijk om boven de leeftijd van zeventig jaar herkozen te worden voor een semioverheidsorganisatie.’ Van Vollenhoven is 71 jaar. Volgens Sanders zijn twee vacatures geplaatst. ‘Een van de leden is ook bijna aan het einde van zijn termijn gekomen. Dus daar zoeken we ook iemand voor.’ Hoeveel belangstellenden inmiddels gereageerd hebben is niet bekend.

  ‘Van Vollenhoven heeft nog genoeg te doen tot die tijd’, aldus de woordvoerder. ‘Het onderzoeksrapport over de hulpverlening bij de crash van Turkish Airlines moet bijvoorbeeld nog uitkomen.’

  Bron: De Telegraaf

  21 juni 2010 - 12:21