×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Pieter getroffen door dubbele longontsteking

  Echtgenoot mist staatsbezoek president Slowakije

  Prof. Mr. Pieter van Vollenhoven heeft een dubbele longontsteking opgelopen. Dat laat de Rijksvoorlichtingsdienst weten. De echtgenoot van prinses Margriet mist door zijn ziekte het staatsbanket ter ere van de president van Slowakije die de komende dagen ons land bezoekt. Hoe Pieter van Vollenhoven de dubbele longontsteking heeft opgelopen is niet bekend. Hij verblijft niet in een ziekenhuis, maar wordt thuis in Apeldoorn verzorgd.


  20 november 2012 - 15:14