×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Pieter getroffen door dubbele longontsteking

  Echtgenoot mist staatsbezoek president Slowakije

  Prof. Mr. Pieter van Vollenhoven heeft een dubbele longontsteking opgelopen. Dat laat de Rijksvoorlichtingsdienst weten. De echtgenoot van prinses Margriet mist door zijn ziekte het staatsbanket ter ere van de president van Slowakije die de komende dagen ons land bezoekt. Hoe Pieter van Vollenhoven de dubbele longontsteking heeft opgelopen is niet bekend. Hij verblijft niet in een ziekenhuis, maar wordt thuis in Apeldoorn verzorgd.


  20 november 2012 - 15:14