Pieter en Margriet: zingende (v) echtgenoten

Lang voordat het een trend werd dat leden van vorstenhuizen een plaat maakten, stonden prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven al in de muziekstudio om twee liedjes op te nemen. Als cadeautje voor hun vrienden en familieleden, die het speciaal geperste single meekregen na afloop van de viering van de koperen bruiloft, zetten ze twee liedjes op de plaat. Het meest persoonlijke is de cover een lied van Ramses Shaffy, dat ze van een eigen tekst hebben voorzien. Pieter en Margriet noemen elkaar daarin vechtgenoten en bovendien zingen ze dat buitenstaanders hadden voorspeld dat hun huwelijk uit 'kommer en kwel' zou gaan bestaan. Maar, zo concluderen de zingende Oranjes: 'We zijn nog steeds een stel'. Producer Will Hoebee vertelde in een speciale uitzending van RTL Boulevard over de opnamen met de prinses en haar man. En zoals Royalty-hoofdredacteur Marc van der Linden al in de uitzending beloofde op deze site de twee bijzondere opnamen. Wie de prinses en haar óók nog Thank for the music van Abba wil horen zingen, moet klikken op lees meer.

Lang voordat het een trend werd dat leden van vorstenhuizen een plaat maakten, stonden prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven al in de muziekstudio om twee liedjes op te nemen. Als cadeautje voor hun vrienden en familieleden, die het speciaal geperste single meekregen na afloop van de viering van de koperen bruiloft, zetten ze twee liedjes op de plaat. Het meest persoonlijke is de cover een lied van Ramses Shaffy, dat ze van een eigen tekst hebben voorzien. Pieter en Margriet noemen elkaar daarin vechtgenoten en bovendien zingen ze dat buitenstaanders hadden voorspeld dat hun huwelijk uit ‘kommer en kwel’ zou gaan bestaan. Maar, zo concluderen de zingende Oranjes: ‘We zijn nog steeds een stel’. Producer Will Hoebee vertelde in een speciale uitzending van RTL Boulevard over de opnamen met de prinses en haar man. En zoals Royalty-hoofdredacteur Marc van der Linden al in de uitzending beloofde op deze site de twee bijzondere opnamen. Wie de prinses en haar óók nog Thank for the music van Abba wil horen zingen, moet klikken op lees meer.

Thank you for the music gezongen door prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven, ter gelegenheid van hun koperen bruiloft op 10 juli 1979

copyright Royalty Online