×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Pieter en Margriet vieren de Nederlands-Amerikaanse banden

  Galadiner voor gasten uit politiek en bedrijfsleven

  Pieter en Margriet vieren de Nederlands-Amerikaanse banden

  Prinses Margriet en haar man Pieter van Vollenhoven hebben maandag het tienjarig bestaan van de Holland America Friendship Foundation (HAFF) gevierd.

  De HAFF vierde het tweede lustrum in de Ridderzaal in Den Haag met met het traditionele galadiner Night of the Stars, een benefietavond met Nederlandse en Amerikaanse gasten uit de politiek en het bedrijfsleven, evenals uit het culturele en maatschappelijke leven. Gastheer van de avond is minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans.

  De HAFF werd in 2003 opgericht ter versterking van de vriendschapsbanden tussen beide landen. Dit gebeurt via culturele en educatieve uitwisselingen. Het jaarlijkse galadiner is de belangrijkste geldinzameling. Hierdoor hebben tot nu toe 250 Nederlandse studenten met beurzen in de Verenigde Staten kunnen studeren of promotieonderzoek kunnen doen.

  15 april 2013 - 21:25