×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Pieter en Margriet vieren de Nederlands-Amerikaanse banden

  Galadiner voor gasten uit politiek en bedrijfsleven

  Pieter en Margriet vieren de Nederlands-Amerikaanse banden

  Prinses Margriet en haar man Pieter van Vollenhoven hebben maandag het tienjarig bestaan van de Holland America Friendship Foundation (HAFF) gevierd.

  De HAFF vierde het tweede lustrum in de Ridderzaal in Den Haag met met het traditionele galadiner Night of the Stars, een benefietavond met Nederlandse en Amerikaanse gasten uit de politiek en het bedrijfsleven, evenals uit het culturele en maatschappelijke leven. Gastheer van de avond is minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans.

  De HAFF werd in 2003 opgericht ter versterking van de vriendschapsbanden tussen beide landen. Dit gebeurt via culturele en educatieve uitwisselingen. Het jaarlijkse galadiner is de belangrijkste geldinzameling. Hierdoor hebben tot nu toe 250 Nederlandse studenten met beurzen in de Verenigde Staten kunnen studeren of promotieonderzoek kunnen doen.

  15 april 2013 - 21:25