×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Pieter en Margriet naar Indoor Brabant

  Ere-president Van Vollenhoven naar dressuurfinale

  In de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch wordt van 19 tot en met 22 april Indoor Brabant gehouden. Zaterdag brengen prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven een bezoek aan het evenement, het internationale Concours Hippique in ‘s-Hertogenbosch. Pieter van Vollenhoven is ere-president van Indoor Brabant. Samen met zijn vrouw woont hij een deel van de finale bij van de Reem Acra FEI World Cup Dressuur.

  21 april 2012 - 10:34