×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Pieter en Margriet naar Indoor Brabant

  Ere-president Van Vollenhoven naar dressuurfinale

  In de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch wordt van 19 tot en met 22 april Indoor Brabant gehouden. Zaterdag brengen prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven een bezoek aan het evenement, het internationale Concours Hippique in ‘s-Hertogenbosch. Pieter van Vollenhoven is ere-president van Indoor Brabant. Samen met zijn vrouw woont hij een deel van de finale bij van de Reem Acra FEI World Cup Dressuur.

  21 april 2012 - 10:34