×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Persontmoeting op De Horsten

  Kroonprins legt verklaring over Friso af

  Op landgoed De Horsten vond zaterdag de jaarlijkse zomerfotosessie plaats. Prins Willem-Alexander kwam met zijn prinsessen per fiets naar de Seringenberg op het landgoed, waar de pers zich al opgesteld had. Na afloop van de fotosessie spraken de prins en prinses met de media, waarbij de prins begon met een verklaring over zijn broer, prins Friso. Hij dankte namens de familie iedereen voor alle steun de afgelopen tijd. Vooral zijn schoonzus Mabel en moeder hebben veel steun gehad aan alle wensen die zij hebben mogen ontvangen. Helaas is de situatie van zijn broer onveranderd sinds de diagnose die is gesteld in Innsbruck. 

  Daarna werden vele uiteenlopende vragen gesteld, natuurlijk over wat het werk het afgelopen half jaar met zich mee heeft gebracht, maar ook over hun tienjarig huwelijk, de kinderen en de aankomende vakantie. Hoe ze die gaan doorbrengen leest u in het nieuwe nummer van Royalty.

  7 juli 2012 - 12:53