×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Personeel klaagt over Laurent

  Belgische prins bedreigt medewerkers

  Bij de Belgische prins Laurent is het een komen en gaan van personeel. Zijn personeelsleden stappen steeds op omdat het moeilijk is om voor hem te werken, zo weet het blad Humo. Hun bron zegt dat Laurent zijn medewerkers deels zwart uitbetaalt, 'lastige' medewerkers het land uit dreigt te zetten en hun overuren niet betaalt. De prins ligt nu in conflict met een huisbediende uit de Filipijnen, die het beu is om onbetaald overuren te maken. Hij neemt niet langer genoegen met een kleine bonus die de prins hem af en toe toestopt.


  Sinds de gewraakte reis naar Congo is Laurent naar het schijnt niet te genieten. Bij vader Albert ligt hij uit de gratie en hij is niet meer welkom op het paleis. De koninklijke familie vloog afgelopen weekend naar Monaco met een militair vliegtuig, om het huwelijk van Albert en Charlene bij te wonen. Behalve Laurent. Hij koos ervoor om met de auto te gaan. En alleen Laurent krijgt het voor elkaar om daar alle camera’s op zich gericht te krijgen, door over de rode loper te struikelen en ten val te komen.

  6 juli 2011 - 14:00