×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Paul de Leeuw presenteert spektakel rondom Koningslied

  VARA-presentator gevraagd omdat hij massa in beweging krijgt

  Paul de Leeuw presenteert spektakel rondom Koningslied

  Paul de Leeuw wordt op 30 april de gangmaker van het Koningslied. Hij is degene die het lied om 19.30 uur in het Rotterdamse Ahoy inzet en de avond Samen voor Oranje presenteert. De Leeuw is namens het Nationaal Comité Inhuldiging gevraagd omdat hij goed een massa in beweging kan krijgen. Het koningspaar kijkt via een videoverbinding mee naar het podium van Ahoy, waar het Koningslied wordt gezongen. Het lied wordt ook op tv uitgezonden.

  Naast De Leeuw staan Anita Meijer, Babette van Veen, Carel Kraayenhof, Chris Hordijk, Edsilia Rombley, Esmée Denters, Frans Duijts, Frederique Spigt, Glennis Grace, Jim Bakkum, JURK!,  Lavinia Meijer, Lee Towers, Lisa Lois, Marco Borsato, Niels Geusebroek, Nielson, Rob de Nijs, Rowwen Hèze, Ruth Jacott, Sharon Doorson, Syb van der Ploeg, Trijntje Oosterhuis op het podium met het Metropole Orkest.

  9 april 2013 - 09:59