×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Parkeergarage treurige begraafplek koning’

  Koning Richard III moet waardige rustplaats krijgen

  Parkeergarage treurige begraafplek koning’

  De overblijfselen van Richard III moeten op een geschikte plek worden herbegraven. Dat vindt prins Michael van Kent, schrijft de Daily Telegraph. Hij is van mening dat het niet moet uitmaken waar de resten van de middeleeuwse koning zijn gevonden. “Ik vind het treurig voor Richard III dat hij onder een parkeergarage in Leicester is aangetroffen.”

  “Het moet volgens mij niet zo zijn dat iemand moet worden herbegraven op de plek waar zijn stoffelijk overschot is ontdekt. Mensen kunnen op rare plekken worden gevonden. Het maakt niet uit hoe lang geleden iemand is overleden. Het belangrijkste is dat hij een waardige rustplaats krijgt.”

  De kathedralen van Leicester en York eisen allebei het skelet van de koning op.

  20 maart 2013 - 16:41