×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Parkeergarage treurige begraafplek koning’

  Koning Richard III moet waardige rustplaats krijgen

  Parkeergarage treurige begraafplek koning’

  De overblijfselen van Richard III moeten op een geschikte plek worden herbegraven. Dat vindt prins Michael van Kent, schrijft de Daily Telegraph. Hij is van mening dat het niet moet uitmaken waar de resten van de middeleeuwse koning zijn gevonden. “Ik vind het treurig voor Richard III dat hij onder een parkeergarage in Leicester is aangetroffen.”

  “Het moet volgens mij niet zo zijn dat iemand moet worden herbegraven op de plek waar zijn stoffelijk overschot is ontdekt. Mensen kunnen op rare plekken worden gevonden. Het maakt niet uit hoe lang geleden iemand is overleden. Het belangrijkste is dat hij een waardige rustplaats krijgt.”

  De kathedralen van Leicester en York eisen allebei het skelet van de koning op.

  20 maart 2013 - 16:41