×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Paralympics geopend door Elizabeth

  Royals present bij opening

  Koningin Elizabeth II heeft woensdagavond in Londen de Paralympics geopend. Bij de openingsceremonie waren tal van andere royals aanwezig, zoals prins Albert en prinses Charlène van Monaco, Elizabeth’s jongste zoon prins Edward (Graaf van Wessex) en prins William en Kate (Hertog en Hertogin van Cambridge). Namens Nederland zijn prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven op de Paralympische Spelen.

  30 augustus 2012 - 18:06