×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Paralympics geopend door Elizabeth

  Royals present bij opening

  Koningin Elizabeth II heeft woensdagavond in Londen de Paralympics geopend. Bij de openingsceremonie waren tal van andere royals aanwezig, zoals prins Albert en prinses Charlène van Monaco, Elizabeth’s jongste zoon prins Edward (Graaf van Wessex) en prins William en Kate (Hertog en Hertogin van Cambridge). Namens Nederland zijn prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven op de Paralympische Spelen.

  30 augustus 2012 - 18:06