×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Paralympics geopend door Elizabeth

  Royals present bij opening

  Koningin Elizabeth II heeft woensdagavond in Londen de Paralympics geopend. Bij de openingsceremonie waren tal van andere royals aanwezig, zoals prins Albert en prinses Charlène van Monaco, Elizabeth’s jongste zoon prins Edward (Graaf van Wessex) en prins William en Kate (Hertog en Hertogin van Cambridge). Namens Nederland zijn prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven op de Paralympische Spelen.

  30 augustus 2012 - 18:06