×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Papa Zorreguieta is trots op Máxima

  Jorge zwijgt als het gaat over over afwezigheid

  Papa Zorreguieta is trots op Máxima

  De vader van koningin Máxima heeft het Duitse dagblad Bild toevertrouwd erg trots te zijn op zijn dochter. De 85-jarige Jorge Zorreguieta ontving verslaggevers van Bild in zijn woning in de wijk Recoleta in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires.


  Bild meldde donderdag dat de ex-staatssecretaris van Landbouw uit de omstreden regering van generaal Jorge Videla ‘erg gelukkig is met het lot van zijn dochter Máxima’. Ze heeft hem pas nog ter gelegenheid van Vaderdag gebeld en uitvoerig gesproken.

  Zorreguieta hulde zich volgens Bild in ‘een veelzeggend stilzwijgen’ na vragen over hem als ‘ongewenst persoon’ in het Nederlandse koninklijk huis. Zorreguita was niet bij de officiële gelegenheden omdat hij tijdens de dictatuur staatssecretaris was.

  27 juni 2013 - 14:44