×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Papa Zorreguieta is trots op Máxima

  Jorge zwijgt als het gaat over over afwezigheid

  Papa Zorreguieta is trots op Máxima

  De vader van koningin Máxima heeft het Duitse dagblad Bild toevertrouwd erg trots te zijn op zijn dochter. De 85-jarige Jorge Zorreguieta ontving verslaggevers van Bild in zijn woning in de wijk Recoleta in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires.


  Bild meldde donderdag dat de ex-staatssecretaris van Landbouw uit de omstreden regering van generaal Jorge Videla ‘erg gelukkig is met het lot van zijn dochter Máxima’. Ze heeft hem pas nog ter gelegenheid van Vaderdag gebeld en uitvoerig gesproken.

  Zorreguieta hulde zich volgens Bild in ‘een veelzeggend stilzwijgen’ na vragen over hem als ‘ongewenst persoon’ in het Nederlandse koninklijk huis. Zorreguita was niet bij de officiële gelegenheden omdat hij tijdens de dictatuur staatssecretaris was.

  27 juni 2013 - 14:44