×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Paleis Soestdijk opnieuw open voor publiek

  Rondleidingen en zakelijke bijeenkomsten in paleis

  Paleis Soestdijk heropent de deuren vanaf maart voor het publiek. Heel wat mensen zijn teleurgesteld omdat bezoekers tot 31 december vorig jaar de kans hadden om het paleis te bezoeken. Vanaf maart worden daarom op vrijdag, zaterdag en zondag wederom rondleidingen georganiseerd.


  Nieuw is dat Soestdijk zich nu ook op de zakelijke markt gaat richten. Eerder is al bekendgemaakt dat komende zomer een opera in de tuin van Soestdijk zal worden gespeeld en ook zou er verleden maand een modeshow in de oranjerie van het paleis worden gehouden. Zakelijke bijeenkomsten en diners kunnen nu ook in het paleis worden gegeven.

  3 februari 2011 - 12:56