×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Paleis Soestdijk opnieuw open voor publiek

  Rondleidingen en zakelijke bijeenkomsten in paleis

  Paleis Soestdijk heropent de deuren vanaf maart voor het publiek. Heel wat mensen zijn teleurgesteld omdat bezoekers tot 31 december vorig jaar de kans hadden om het paleis te bezoeken. Vanaf maart worden daarom op vrijdag, zaterdag en zondag wederom rondleidingen georganiseerd.


  Nieuw is dat Soestdijk zich nu ook op de zakelijke markt gaat richten. Eerder is al bekendgemaakt dat komende zomer een opera in de tuin van Soestdijk zal worden gespeeld en ook zou er verleden maand een modeshow in de oranjerie van het paleis worden gehouden. Zakelijke bijeenkomsten en diners kunnen nu ook in het paleis worden gegeven.

  3 februari 2011 - 12:56