×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Paleis Het Loo in Madurodam

  Vanaf 7 april te zien in miniatuurpark

  Paleis Huis ten Bosch en Paleis Het Loo liggen voortaan naast elkaar. Het Apeldoornse Paleis Het Loo krijgt een plekje in de Haagse miniatuurstad Madurodam, pal naast het woonpaleis van koningin Beatrix, zo laat het nationaal museum dinsdag weten. Met een oppervlakte van bijna 200 m2 is het paleismuseum prominent vertegenwoordigd.

  Maandenlang wordt er nu al gewerkt aan de minutieuze uitvoering waarbij zelfs de paleistuinen volledig te zien zijn. De Rijksgebouwendienst leverde voor paleis en tuinen nauwkeurige tekeningen aan die vervolgens gedetailleerd op schaal werden nagebouwd. Het nieuwe interactieve Madurodam opent op 7 april aanstaande zijn deuren weer voor het publiek.

  13 maart 2012 - 16:45