×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Paleis Brussel: beweringen in schandaalboek ‘potsierlijk’

  Boek Debels alleen om koningshuis te schaden

  Het boek "Kroongeheimen" van Thierry Debels, dat binnenkort vervroegd zal uitkomen, staat vol met onzin. Het bevat "talrijke potsierlijke beweringen die op roddels berusten en bedoeld zijn om te schaden", laat een woordvoerder van het Paleis weten aan persagentschap Belga.


  In het boek blijft prins Filip opnieuw niet gespaard, wist de Belgische krant het Nieuwsblad gisteren naar buiten te brengen. Hij zou volgens de auteur aan het syndroom van Asperger leiden, een vorm van autisme. In de krant reageerde hij: 'Tuurlijk zal het Paleis dat nooit toegeven. Als ik alleen feiten opschrijf waarvan ik honderd procent zeker ben, lever ik maar een dun boekje af.' Thierry Debels schreef eerder ook al boeken over de koninklijke familie, onder meer over de financiën van de monarchie, over prins Laurent en koning Boudewijn.

  21 februari 2013 - 16:30