×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Oranjes poseren in Lech

  Koninklijke familie op de latten in Oostenrijk

  Oranjes poseren in Lech

  De Oranjes zijn weer neergestreken in de wintersportplaats Lech. Koningin Beatrix was er al een week, dit weekend zijn Willem-Alexander, Máxima en de prinsesjes aangekomen. Per trein kwamen ze naar Oostenrijk voor de jaarlijkse wintersportvakantie. Maandagochtend begonnen zij in Oberlech met een fotosessie samen met koningin Beatrix. Het was voor het laatst dat zij als koningin deelnam aan dit traditionele fotomoment.
  Dit jaar waren opvallend veel meer fotografen en journalisten komen opdagen tijdens het persmoment.

  Precies een jaar en een dag eerder raakte prins Friso bedolven onder een lawine, waarna hij in coma raakte.

  18 februari 2013 - 11:58