×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Oranjes hebben heel wat te vieren

  Oranjes hebben heel wat te vieren

  De Oranjes hebben heel wat feestjes voor de boeg. Vrijdag viert koningin Máxima haar 42e verjaardag. Een blik in de koninklijke agenda leert dat er kort na het pinksterweekeinde nog veel meer te vieren valt.

  Prinses Beatrix opent dinsdag het nieuwe museum Villa Mondriaan in Winterswijk. Woensdag 22 mei bezoekt koningin Máxima het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van het kinderziekenhuis, terwijl haar echtgenoot Willem-Alexander het gerenoveerde ministerie van Economische Zaken in Den Haag opent.

  Eveneens op woensdag woont Máxima op de Universiteit Utrecht de oratie bij van professor Aylin Küntay. Zij bekleedt de komende twee jaar de Prins Claus Leerstoel en gaat zich bezighouden naar taalontwikkeling van kinderen.

  Op vrijdag 24 mei begint het koningspaar aan het kennismakingsbezoek aan Luxemburg.

  16 mei 2013 - 14:06