×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Oranjes gaan weer naar Lech

  Ook prinses Mabel gaat met gezin terug

  Oranjes gaan weer naar Lech

  Precies een jaar en een dag na het noodlottige ongeval van prins Friso houdt de koninklijke familie in Lech de traditionele wintersportfotosessie. Alleen koningin Beatrix, prins Willem-Alexander, prinses Máxima en hun kinderen zullen daarbij zijn. Hoewel prinses Mabel met dochters Luana en Zaria ook naar Lech zullen gaan voor de traditionele wintersportvakantie, doen ze niet mee met de fotosessie. Prinses Mabel is dankbaar voor het feit dat media de privacy van haar en haar gezin het afgelopen jaar hebben gerespecteerd, zo laat de Rijksvoorlichtingsdienst weten. Op grond hiervan hoopt en verwacht zij dat dit ook tijdens het verblijf in Lech het geval zal zijn.

  Op 17 februari 2012 raakte prins Friso bedolven onder een lawine. Sindsdien verkeert hij in een coma. Na een kort verblijf in Innsbruck wordt de prins tegenwoordig verpleegd in het Wellington Hospital in zijn woonplaats Londen. Drie dagen na het ongeval stond in Lech de fotosessie gepland. Deze werd uiteraard afgezegd. De laatste fotosessie in Lech dateert daarom van 2011, toen koningin Beatrix met al haar kinderen en kleinkinderen op de foto werd gezet.

  28 januari 2013 - 13:07