×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Oranjes deze week weer aan de slag

  Oranjes deze week weer aan de slag

  Koning Willem-Alexander gaat deze week weer aan het werk. Op woensdag 15 mei opent de koning het net gerenoveerde ministerie van Defensie in Den Haag. Hij zal daar ook een rondleiding krijgen van minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert.
  Een dag daarna, op donderdag, reiken Willem-Alexander en Máxima de Appeltjes van Oranje 2013 uit, een bekroning van het Oranje Fonds voor sociale initiatieven die verschillende groepen mensen verbinden. Ook prinses Beatrix is daarbij aanwezig, zij heeft de bronzen beeldjes ontworpen. Ter ere van de troonswisseling worden dit jaar ook eenmalig Kroonappels uitgereikt aan drie bijzondere projecten.

  13 mei 2013 - 12:43