×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Opnieuw schandaalboek Belgisch koningshuis

  Paleis was ongerust over relatie kroonprins met vriend'

  Journalist Wim Dehandschutter van de Belgische krant Het Nieuwsblad had echter vorige week nog een gesprek met het Hertogenpaar van Brabant, waarin juist de sterke band van het paar naar voren kwam. 'Een huwelijk is samen iets opbouwen. Als je dan nog het geluk hebt om samen kinderen te hebben...', zei Filip. Mathilde vervolgde: 'Filip, jij bent mijn beste vriend, ik heb 100 procent vertrouwen in je.' Vervolgens reageerde de kroonprins: 'Als er geen vertrouwen is, dan gaat het niet.' Zijn vrouw kon beamen dat dat vertrouwen er zeker is na dertien jaar.


  Ten grondslag aan het boek ligt de vraag waarom iedereen twijfelt aan de capaciteiten van de kroonprins. De schrijver ondervroeg talloze, meest anonieme, getuigen. Bewijzen voor bijvoorbeeld de IVF-behandelingen worden niet gegeven.

  Foto: Martijn Janssen

  23 oktober 2012 - 12:56