Placeholder

Opnieuw foto’s van Kate in bikini

Prins William en zijn vrouw Kate hadden gehoopt dat ze tijdens hun vakantie op het kleine, rustige eiland Mustique geen last zouden hebben van de pers. Maar niks is minder waar. Kate is namelijk weer vastgelegd door een fotograaf in haar bikini. Zo schrijft Mirror.Op de foto’s zou de buik van de zwangere Kate duidelijk te zien zijn. Verder loopt Kate samen met William op het strand. Daarnaast zou er ook nog een foto zijn waarop haar zus Pippa in een bikini te zien is.

Een bron laat weten: “Dit is erg jammer voor ze. Ze worden echt nergens met rust gelaten”. Het is volgens de krant nog onduidelijk van waar de foto’s zijn gemaakt. De belangrijke gasten op het eiland worden namelijk streng beveiligd. Het zou dus kunnen dat de plaatjes zijn geschoten vanaf een boot.

Ongeveer vijf maanden geleden werd Kate ook al op de gevoelige plaat vastgelegd terwijl ze topless aan het zonnen was in Zuid-Frankrijk. Die kiekjes gingen toen, tot groot ongenoegen van de prins en zijn vrouw, de hele wereld over.