×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Opnieuw foto’s van Kate in bikini

  Zwanger buikje duidelijk zichtbaar

  Opnieuw foto’s van Kate in bikini

  Prins William en zijn vrouw Kate hadden gehoopt dat ze tijdens hun vakantie op het kleine, rustige eiland Mustique geen last zouden hebben van de pers. Maar niks is minder waar. Kate is namelijk weer vastgelegd door een fotograaf in haar bikini. Zo schrijft Mirror.Op de foto’s zou de buik van de zwangere Kate duidelijk te zien zijn. Verder loopt Kate samen met William op het strand. Daarnaast zou er ook nog een foto zijn waarop haar zus Pippa in een bikini te zien is.

  Een bron laat weten: “Dit is erg jammer voor ze. Ze worden echt nergens met rust gelaten”. Het is volgens de krant nog onduidelijk van waar de foto’s zijn gemaakt. De belangrijke gasten op het eiland worden namelijk streng beveiligd. Het zou dus kunnen dat de plaatjes zijn geschoten vanaf een boot.

  Ongeveer vijf maanden geleden werd Kate ook al op de gevoelige plaat vastgelegd terwijl ze topless aan het zonnen was in Zuid-Frankrijk. Die kiekjes gingen toen, tot groot ongenoegen van de prins en zijn vrouw, de hele wereld over.

  12 februari 2013 - 15:02