×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Opbouw ‘Onze Koningin’ in volle gang

  Beurs van Berlage exposeert foto's Beatrix

  Opbouw ‘Onze Koningin’ in volle gang

  In de Beurs van Berlage in Amsterdam is vrijdag de opbouw van de foto-expositie ‘Onze Koningin’ in volle gang. De tentoonstelling wordt maandagmiddag geopend.’Onze Koningin’ toont foto’s van 33 jaar koningschap en 75 jaar Beatrix uit de beeldbank van ANP Foto, waarvan fotografen al decennia het koningshuis vrijwel dagelijks volgen. De nadruk ligt op de wijze waarop Beatrix invulling gaf aan het koningschap. Zij is te zien als ambassadeur, maar ook als troostend staatshoofd, aldus de makers. Ook foto’s van persoonlijke, soms verdrietige momenten zijn te bezichtigen.

  Na de opening op maandagmiddag door de Amsterdamse wethouder Andrée van Es is de tentoonstelling vanaf dinsdag 12 maart tot en met zondag 25 mei te bekijken.

  8 maart 2013 - 15:11