×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ook royals kunnen bezuinigen

  Britse prinses Anne geeft het goede voorbeeld

  Waarom een kamer met zeezicht als het toch donker is? Prinses Anne, dochter van koningin Elizabeth II van Groot-Brittannie kiest daarom voor een kamer aan de andere kant van het hotel als ze er voor een privébezoek is. De prinses is bekend om haar zuinige gedrag. Jurkjes van vele decennia terug verdwijnen bij haar niet in de container, maar worden nog gewoon gedragen. En ook tijdens een privétripje aan de Schotse kust laat ze zien dat bezuinigen makkelijker is dat men denkt. De reservering voor een aantal kamers met mooi uitzicht in het Manor House Hotel in Oban in Argyll laat de 61-jarige prinses downgraden. ‘Waarom zou ik betalen voor zeezicht, als het toch donker is?’ moet Anne hebben gedacht. Bij aankomst in het hotel was het al laat op de avond en kon ze toch niet van het uitzicht genieten. Veertig pond scheelde het, per kamer. De twee beveiligers kregen beiden ook een kamer aan de andere zijde van het hotel. Alle beetjes helpen…

  14 januari 2012 - 11:22