×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ontvoeringstraining voor Kate

  Hertogin van Cabridge mogelijk doelwit

  Het is niet voor het eerst dat iemand van het Britse koninklijk huis een dergelijke training ondergaat. De koningin, prins Philip, prins Charles en ook prinses Diana hebben zo’n cursus gevolgd. Daardoor wist de koningin een indringer in haar slaapkamer aan de praat te houden. Prins WIlliam volgde de training als 16-jarige jongen. Hij werd daarvoor onder meer vastgebonden in de kofferbak van een auto.

  3 augustus 2011 - 12:00