×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ontvoeringstraining voor Kate

  Hertogin van Cabridge mogelijk doelwit

  Het is niet voor het eerst dat iemand van het Britse koninklijk huis een dergelijke training ondergaat. De koningin, prins Philip, prins Charles en ook prinses Diana hebben zo’n cursus gevolgd. Daardoor wist de koningin een indringer in haar slaapkamer aan de praat te houden. Prins WIlliam volgde de training als 16-jarige jongen. Hij werd daarvoor onder meer vastgebonden in de kofferbak van een auto.

  3 augustus 2011 - 12:00