×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ontroering in Argentinië door troonswisseling

  ’Máxima zorgt voor nieuwe verbondenheid’

  Ontroering in Argentinië door troonswisseling

  “Voor sommige mensen was het een ontroerend moment”, zei André Das van de Vereniging van Nederlanders in Argentinië na de inhuldiging van koning Willem-Alexander. Om 07.00 uur ’s ochtends (lokale tijd) zaten zo’n 600 mensen aan het gezamenlijke ontbijt en werd meegekeken met de ontwikkelingen in Amsterdam. Koningin Máxima heeft volgens voorzitter Das gezorgd voor nieuwe verbondenheid tussen afstammelingen van Nederlanders in Argentinië en de koninklijke familie. De festiviteiten in Argentinië gaan de rest van de dag door. Een groot feest ’s avonds in de bekende discotheek Boutique in Buenos Aires is met zo’n 800 gasten helemaal uitverkocht.

  30 april 2013 - 16:59